У соціальній мережі розмістили публікацію з талановитою і успішною американською актрисою Зендеєю. На кадрі можна побачити дивовижний момент, який викликав бурю емоцій і чимало обговорень в мережі.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

На фотографії можна побачити молоду актрису зі своєю колегою по серіалу «Ейфорія». Вона стоять на борту «Титаніка» зображуючи Джека і Розу в легендарному моменті.

Кадр з х.ф Титанік, скріншот: YouTube
Кадр з х.ф Титанік, скріншот: YouTube

"Дізналися сучасних Джека і Розу? Пишіть в коментарях, якщо так #Титанік", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Варто відзначити, що люди досить агресивно відреагували на такі кадри. Фанати не стали мовчати і почали писати свої відгуки під постом за участю зірок серіалу «Ейфорія».

Фото Зендея
Фото Зендея

"Зендая і ????", "Їм далеко, до Джека і троянди!", "в шоці від цього світу, коли подивилася першу серію ейфорії. Я не ханжа, зовсім не ханжа. Але як і навіщо можна було це зняти?? Чому цей серіал не заборонений?? Чому його взагалі допустили, я в шоці. Ніколи не відчувала такого мерзенного почуття при перегляді", "Титанік то не ганьбіть!", "Ці моменти в ейфорії були просто супер, мені ще "Горбата гора "сподобалася", "дістали ви з пропагандою нетрадиційної орієнтації коли за вас вже СК візьметься", "Ру і Джулс", - пишуть відгуки обурені користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що принц Гаррі і Меган Маркл сходили на подвійне побачення з Томом Холландом і зендеєю.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", люди почали думати, що Зендея грає роль хлопця у відносинах з Томом Холландом.