У мережі оприлюднили дуже кумедний кадр зі знаменитою і легендарною співачкою і актрисою Леді Гагою. Зірку можна побачити в її ванній кімнаті перед дзеркалом під час знімка.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"А у вас теж стоїть у ванній кімнаті диван, як у Леді Гаги?",- підписана фотографія в соціальній мережі.

Потрібно відзначити, що в очі дійсно кидається диван на задньому тлі у ванній кімнаті знаменитості. Однак чимало уваги привернули колготки, які співачка залишила прямо на підлозі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Леді Гага, фото: скріншот з відео
Леді Гага, фото: скріншот з відео

Багатотисячна публіка не змогла пройти повз таку незвичайну публікацію і почала писати свої коментарі під публікацією за участю Леді Гаги.

Леді Гага, Фото Instagram
Леді Гага, Фото Instagram

"Та звичайно а чого б і немає", "коли переїхав в однушку від батьків, зате в своїй!", "Унітаз де? Ясно-зрозуміло що ні. На вулицю, в сарай, бігає ця Гага в туалет", "та й сама ванна кімната така ж", "класний стиль", "Ах, якби... Ах, якби... не життя було б, а пісня б...", "так, диван, плита, холодильник....", "Звичайно, диван замість ванної тому що там поміщається щось одне,або ванна,або диван)))", "Диван у ванній.... може просто студія в Люберцях", "ні у нас колготки валяються як у Гага", "можете собі дозволити, чому б і ні", "ні, але треба б взяти на замітку", - пишуть Коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Леді Гага показала себе з відомим актором красенем.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Леді Гага показала груди без ліфчика.