Відомий кулінар, зірка гастрономічного шоу "МастерШеф", Володимир Ярославський розповів про враження після подорожі до Парижа

На своїй сторінці у Instagram Ярославський показав фото з попередньої поїздки у Париж. Тепер він хоче знову надихатися шикарними видами та атмосферою вишуканої французської столиці.

Зірка показав Ейфелеву вежу, вулиці Парижа, затишну архітектуру, та фонтани.

Володимир Ярославський у Парижі. Фото: Instagram
Володимир Ярославський у Парижі. Фото: Instagram

"Друзі, - написав Ярославський, - нарешті у мене з’явився час для відпочинку та надихаючих подорожей. Планую найближчим часом відвідати столицю всіх романтиків та кулінарів – Париж".

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Також він зізнався, що подорожі для нього, це завжди новий подих, який робить життя більш насиченим та сповненим пригод, долаючи буденність та проблеми.

Париж. Фото: Instagram
Париж. Фото: Instagram

Улюбленець тисяч українок, підкреслив, що повернеться, щоб ділитися яскравими враженнями та ідеями. Також Володимир розпитав, куди люблять їздити його шанувальники, де беруть енергію для творчості.

Фото, зазначив Володимир, з вересня 2021 року.

Париж. Фото: Instagram
Париж. Фото: Instagram

Шанувальники прокоментували, як завжди, емоційно, розповідаючи про своє:

"Просто подорожі надихають", "Классно", "Наче вже весна. Сонце!", "Цiкавоi подорожi та приємних спогадів, Шеф", "Подорожі це завжди класно, частинка нового життя, яке ніколи не забути", - написали під постом Володимира.

Нагадаємо, раніше зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом рагу з індички.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська ніжно поцілувалися.

Також "Знай.ua" писав, рецепт ідеальних чорничних оладок від зірки "МастерШеф" Володимира Ярославського.