Відома телеведуча, яка отримала величезну популярність завдяки програмі "Орел і решка" Регіна Тодоренко поділилася своїм топом дитячих мультфільмів.
Відповідний пост з'явився на сторінці зірки в соцмережі Instagram, де за нею стежить 8 мільйонів осіб.
Регіна Тодоренко зізналася, що сильно переживала через те, що її син Майкл багато часу проводить з гаджетами і стає від низ залежним.

Фото зі сторінки Регіни Тодоренко
Фото зі сторінки Регіни Тодоренко

"Я теж сумувала, коли побачила Майкла в істериці після завершення Король Лев. Я зрозуміла, що мої прекрасні наміри показати дитині щось нове, увінчалися перенапруженням нервової системи сина. Довелося піти на жорсткі заходи з самою собою. Тепер в нашому будинку є правило:" Мультфільми (спочатку перевірені батьками) ми дивимося всією сім'єю по вихідних, в довгій дорозі(понад 1,5 години), а в літаку - повний карт-бланш", — розповіла вона.

Регіна Тодоренко зізналася, що мультиками її син зацікавився, коли йому було близько двох років. Перед тим, як дати 3-річному Майклу щось дивитися спочатку мультфільм проходить перевірку батьків.

Фото зі сторінки Регіни Тодоренко
Фото зі сторінки Регіни Тодоренко

Регіна Тодоренко поділилася списком допустимих мультиків і відео для її сина:
1. Балет "Пер Гюнт", Е. Гріг
2. Балет "Лускунчик" , П. Чайковський (особливо Маріїнський театр)
3. "Карнавал тварин", Каміль Сен-Санс
4. Концерти класичної музики ( Шопен, Штраус, Гріг, Чайковський, Прокоф'єв, Равель, Брамс і тд в залежності від часу доби) в YouTube.
5. Концерти у виконанні Дениса Мацуєва в YouTube.
6. "Галілео" - приголомшлива освітня програма, яка ознайомить дитину з навколишнім світом.
7. Circus du Soleil-це взагалі наша сімейна любов. Всі номери спонукають дитину займатися спортом і акторською майстерністю.
8. Дитячі вистави на youtube (обмеження за віком)
9. Всілякі відео дітей-вундеркіндів, які освоїли музичні інструменти, різні види спорту, хореографію і розвинули будь-яку майстерність в ранньому віці.
10. Чемпіонати з фігурного катання, бальних танців, BMX-Фрістайл.
11. Освітнє кіно про природу на Netflix.
12. Анімаційне кіно: "Лускунчик 1973р", "казки Пушкіна", "Бременські музиканти", "Пригода порося Фунтика", "Карлсон", "Кіт Леопольд", "Холодне серце", "Ведмежа Вінні і його друзі", "Наш дім", "Бджілка Майя".

Нагадавши, Регіна Тодоренко в купальнику ще більше підігріла чутки про другу вагітність: "Животик ховаємо?". Регіна Тодоренко вирушила на відпочинок до Мексики.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше Знай писав, зірка шоу " Орел і Решка "Регіна Тодоренко воскресила улюблений дідусевий борщ: під текілу зайшов"на ура".

Також Знай повідомляв, зірка "Орел і решка" Регіна Тодоренко показала, на що здатний її ротик: засунула аж 17. Похвалилася делікатесними смаколиками, і розповіла улюблені страви з різних країн