У Києві стартували зйомки нового оригінального серіалу "Ловець снів". У головній ролі - народний артист України Олексій Горбунов.

За сюжетом серіалу, до Назара Лютому (Олексію Горбунову) клієнти звертаються за допомогою, коли нав'язливі сни стають причиною переживань і сильно ускладнюють життя.

Його називають ловцем снів-він вміє знаходити відповіді в підсвідомості пацієнтів, допомагає прочитати сни і вирішує реальні проблеми. Але він не дає простих рецептів, і багатьом героям серіалу доведеться покинути свою зону комфорту.

Фото: телеканал "Україна"
Фото: телеканал "Україна"

""Ловець снів" - найцікавіший виклик цього року для нашої команди. Я вважаю, що ми знайшли і об'єднали кілька ключових факторів успіху-прозору ідею; територію, цікаву нашим глядачам; яскравого головного героя у виконанні актора вищого класу. Додали професіоналізм всієї групи: авторів, режисерів, продюсерів. Ще додамо десятки знімальних днів, ночей без сну, і подаруємо глядачам дуже цікаву історію», - впевнена в успіху нового проекту креативний продюсер каналу «Україна», директор продакшн компанії «Теле Про» Олена Канішевська.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всі сцени серіалу планують знімати в столиці. Режисерами-постановниками стали Олексій Даруга і Сергій Сотниченко.

Нагадаємо, найкращі Українські фільми за роки незалежності - довгий плей-лист, вартий Вашої уваги.

Крім того, пишність Києва оцінили зарубіжні режисери: 10 фільмів, в яких засвітилися пам'ятки столиці.

Як повідомляв портал " Знай.ua", завдяки виставці" магія кіно " можна зануритися в закритий кіновиробничий процес.