Відома російська співачка Алсу вирішила привітати з днем народження найбільшого артиста. Льву Лещенку виповнилося 80 років.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також розповідає цікаві факти зі свого життя.

Цього разу з'явився кадр жінки разом з Левом Лещенком, який того дня святкував свій ювілей.

Алсу зазначила, що чоловік для неї дуже близька людина, і вона навіть може називати його рідним дядьком Льовою. Для артистки Лев Лещенко педагог і наставник, а також людина, що наділена потужною і позитивною енергетиків, іскрометним почуттям гумору і блискучою ерудицією.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Дорогий Лев Валеріанович, не перестану повторювати, що ви займаєте особливе місце в моєму житті 🙏 🏻 Я дякую долі за те, що з самого дитинства у мене є можливість знати вас, вчитися у вас, чути і слухати вас 🙏 🏻 ви - справжній скарб нашого світу, на піснях саме у вашому виконанні виросло не одне покоління!"- йдеться в повідомленні під постом.

Від усієї родини вона сказала йому спасибі за дружбу, мудрість, турботу, а також щирість у всьому. Алсу вірить, що він буде радувати своїми успіхами шанувальників ще багато років.

У коментарях користувачі приєдналися до привітань:

"❤️👏 👏 👏 👏 👏дуже зворушливе привітання!";

"З днем народження 🎁! Приєднаюся до кожного слова🌸!";

"Вітаємо з ювілеєм! Бажаємо здоров'я і довгих творчих років! 🔥❤️👏👏👏".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Алсу зважилася на зміни в зовнішності і нарвалася на компліменти

Раніше повідомлялося, що Алсу звернулася до дочки, що викликала скандал на "Голосі країни"

Також, Алсу після скандалу на "Голосі" здалася в ефектному образі