Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін поділився на своїй сторінці в instagram серією архівних знімків на честь річниці загибелі знаменитого музиканта Андрія Скрябіна.

2 лютого 2015 року в автокатастрофі загинув відомий музикант, улюбленець мільйонів Андрій Кузьменко, якого багато хто знав, як Кузьму. У день 7-ї річниці смерті легенди багато українців згадують його, зокрема і зіркові колеги.

Слава Дьомін і Кузьма. Фото: instagram
Слава Дьомін і Кузьма. Фото: instagram

Так, Слава Дьомін поділився серією спільних знімків з Кузьмою і поділився спогадами про друга і музиканта. Він зізнався, що завжди згадує Кузьму з посмішкою на обличчі, адже він був дуже позитивним і завжди викликав тільки позитивні емоції у людей.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чувак! 7 років без тебе! Але якщо тебе пам'ятають, значить ти живий! Коли згадую тебе, то завжди іржу. Особливо з пісень з матом, які ти ставив у себе вдома", - написав радіоведучий.

Згадали Андрія Кузьменка і користувачі Мережі та розповіли в коментарях, що їм дуже його не вистачає.

"Кажуть, Незамінних немає. Є! І Кузьма тому приклад! От не вистачає його", "ви щасливчик, що знали його особисто. Я рада, що не пропустила його останній концерт у Києві. Для мене дві величезні втрати це Кузьма і Марина з дизелів", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, 7 років без Кузьми Скрябіна: як обірвалося життя легенди і подробиці нещасливого 2 лютого 2015 року.

Також ми писали, українці знайшли двійника Кузьми Скрябіна, як дві краплі:"так схожий, і зовнішнє і гумором".

Нагадаємо, українці згадали яскраві жарти Скрябіна про Путіна - так міг тільки Кузьма.