Демі Роуз спокусила фанатів, продемонструвавши свою персикову попку в карколомному купальнику-стрінгах після того, як в минулому році розповіла про своє «розширює можливості» рішення приєднатися до OnlyFans.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Демі Роуз влаштувала карколомну демонстрацію, показавши свою персикову попку в зухвалому купальнику-стрінгах.

Це сталося незабаром після того, як вона одягла купальник з глибоким квітковим принтом, щоб продемонструвати супер-груди.

На цей раз, опублікувавши свої історії в Instagram, Демі спокусила своїх 18,9 мільйонів підписиків на сайті соціальної мережі чудовим знімком своєї всесвітньо відомої попки.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Приголомшлива 26-річна модель виглядала сенсаційно на фотографії, на якій вона обіймала свої пишні вигини, позуючи спиною до камери в повністю чорному вбранні.

На сміливому зображенні Демі повернулася до камери боком в трусиках-стрінгах бікіні, які вона поєднувала з підтримуючим верхом бікіні, щоб приховати її пишні груди.

Озирнувшись через плече, Демі опустила очі підборіддям до землі.

Свій чудовий образ вона доповнила чобітьми до колін і бейсболкою, а її волосся було заплетене в скромну косу на потилиці.

В іншому сенсаційному знімку, опублікованому в її історіях в Instagram, зірка OnlyFans продемонструвала боді з глибоким вирізом і V-подібним вирізом.

Вона носила довге каштанове волосся, закинуте назад через плече, і завершила образ парою високих чобіт Dior.

Також поряд із зображеннями Демі розмістила загадкове повідомлення: "Немає нічого сексуальніше, ніж той, хто може проковтнути свою гордість і висловити свої справжні почуття до вас".

Пости слідують за тим, як Демі розповідає про своє рішення приєднатися до OnlyFans.

Нагадаємо, що Демі Роуз показала своє розкішне тіло.