На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. На цей раз розкішна блондинка, у якої майже два мільйони передплатників, похвалилася поїздкою до Великобританії.

"Співай, читай, мрій, в суєті буднів знайдіть час для себе», - побажала вона своїм передплатникам, публікуючи знімки з поїздки.

На першому фото зображені пальці її ніг на тлі виду з вікна в Лондоні.

На другому-Тіна позує для Селфі всередині легендарної телефонної будки червоного кольору, переобладнаної в міні-бібліотеку для бук-кросингу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Останнє фото присвячене вівці, мирно пасеться на зеленій галявині.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

"Шалено подобаються такі life пости, ми дуже чекали!", "Ці живі пости - найкраще, що сталося з Instagram», «Аж пищати почала від лайфа в профілі», «Перше фото топ!», - пишуть у коментарях до повідомлення.

"Живі пости - це щось з чимось", "Черговий живий пост. Тіна Григорівна, ви нас балуєте", "Співай, читай, мрій, а головне кушОц не забувай», «Хочеться, щоб ці флешбеки не закінчувалися», - зізнаються коментатори.

Раніше Знай писав, що Тіна Кароль згадала, як стала нареченою і сказала заповітне "Так" Євгену Огіру.

Нагадаємо, що Тіна Кароль згадала, як ретроградний Меркурій і січень перевернули її життя з ніг на голову: "Душевний..."

Також ми писали, що Тіна Кароль в червоній сукні підкорила серця українців, всі принади на виду: "Дисциплінована і надійна".