Мешканка Києва натрапила на неприємну знахідку в упаковці із морозивом. Про це повідомили у спільноті «Народний ревізор», публікуючи фото, надані жінкою.

За словами потерпілої, вона з чоловіком придбала дві банки морозива. В одній із них на дні вони знайшли шматок металу, який зовні дуже схожий на голку.

Жінка додала, що вони вчасно помітили небезпечну знахідку і не проковтнули її. Вона зробила знімки банки морозива і опублікувала допис у соцмережі.

Фото: "Народний Ревізор"
Фото: "Народний Ревізор"

Пізніше із нею зв’язався виробник морозива, який запевнив її, що буде проведено службове розслідування.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Крім того, у киянки попросили фото чеку, проте вона його не забрала з собою, а лишила в магазині. Представники виробника морозива, у пакуванні якого знайшли шматок металу, уточнили, де жінка придбала десерт та чи було пошкоджене пакування. Вони вибачилися та обіцяли розібратися в ситуації, що склалася.

«Що за морозиво?», - цікавляться українці в коментарях до цього повідомлення.

Нагадаємо, батьки відповіли, що не так зі шкільним меню Євгена Клопотенка: діти змушені брати цукор і сіль з дому

Раніше Знай писав, батьки вказали на недоліки нового шкільного меню від Клопотенка: "Ідея шикарна, але реалізація совкова". Зараз навколо нового харчування для дітей в школах існує чимало обговорень. Одним батькам та школярам все до смаку, а інші ж - категорично проти таких нововведень.

Також Знай повідомляв, сніданок 30.67 гривень, 20 із них - за рахунок батьків: скільки коштує меню у шкільних їдальнях