Відомий український гуморист та учасник першого сезону шоу "Холостячка" Олександр Еллерт через депресію хотів покинути Україну.

Так, стало відомо, що після розставання з акторкою Ксенією Мішиною Олександр Еллерт зіткнувся з депресією. Він не знав як вийти з цього стану, тому йому прийшла ідея виїхати з України та деякий час пожити в Америці. Однак, не так сталося, як гадалося.

Варто зауважити, що остаточний розрив між Ксенією Мішиною та Олександром Еллертом стався близько чотирьох місяців тому, і з того часу гуморист став рідко з'являтися в Instagram. Через це його шанувальники встигли занепокоїтися, однак днями Еллерт вийшов на зв'язок та розповів про проблеми, що навалилися.

Фото: instagram.com/ellert_a
Фото: instagram.com/ellert_a

"Куди я пропав? Все одночасно впало на голову... особисті проблеми, попав на гроші. Не планував виходити в сторіз, але хочу поділитися з вами тим, що трапилося", - розповів він.


В інтерв'ю Telegram-каналу Instaманія Еллерт зізнався, що планував полетіти до США і вже навіть купив квитки, але несподівано скасували рейс і він втратив велику суму грошей.

Фото: instagram.com/ellert_a
Фото: instagram.com/ellert_a

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Було достатньо причин виїхати в Америку на невизначений термін, змінити атмосферу, покайфувати, але залишився в Києві. Все ок, живемо далі, кайфуємо тут!", - розповів Еллерт.

Нагадаємо, відкинутий Ксенією Мішиною Андрій Рибак з шоу "Холостячка" розповів про свій перший секс: "Я не розумів, як потрібно"

Також Знай писав, "Холостячка" Ксенія Мішина блиснула кільцем на безіменному пальчику, але про Еллерта ні слуху ні духу

Раніше Знай повідомляв, Олександр Еллерт позаздрив Євгену Кошовому і Потапу з їх лисинами - вдома дружини чекають: "Подивіться на мене..."