Шоу "Хто зверху" вже який сезон збирає біля екранів тисячі телеглядачів по всій Україні. Незмінними ведучими шоу є Сергій Притула і Леся Нікітюк, які кожен випуск знаходять, чим здивувати шанувальників шоу.

Цього разу одним з учасників команди був учасник першого сезону шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною Андрій Рибак. Він також є хорошим другом переможця шоу Олександра Еллерта, який не зміг зберегти відносини з холостячкою.

На конкурсі "Правда/брехня" його суперником була DJ NANA і Рибак просто вразив її одкровенням.

DJ NANA, instagram.com/anastasia_domination/
DJ NANA, instagram.com/anastasia_domination/

Після зізнання дівчини про те, що вона вміє водити танк, чоловіча команда заробила одне очко, адже Рибак назвав цей факт правдою і не прогадав. А пікантна подробиця від самого Андрія шокувала і змусила DJ NANA помилитися: "Я втратив цноту у 20 років".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Учасниця від жіночої команди відповіла, що Рибак не схожий на такого хлопця. Вона вирішила, що це брехня і з тріском провалилася. Відкинутий Ксенією Мішиною чоловік пояснив, в чому справа:

"Я був досить скромним хлопцем і у мене були стосунки до 20 років, але я ніколи не розумів, як потрібно до цього підходити. Це сталося практично в 21, перед Днем народження подарунок".

Леся Нікітюк зазначила, що тут нічого такого немає, але їй потрібні докази - фото, відео.

Нагадаємо, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина пояснила, чому припинила страждати за Сашею Еллертом.

Раніше ми повідомили, що Діма Шевченко зіпсував інтимний момент з "Холостячкою" Златой Огневич, поки за ними спостерігав Тарапата: "Писав, поки мене цілував?"