Леонід Куравльов заздалегідь розмістив своє ім'я на могильній плиті дружини. Про це повідомляє портал showbizrus.

Незважаючи на те, що відомий радянський актор грав переважно вітряних і легковажних чоловіків, в реальності він був вірний одній жінці. У 16 років на ковзанці зустрів 13-річну Ніну зі своєї школи і з тих пір інші дівчата його не цікавили.

Після того як актор закінчив університет, пара була разом протягом п'ятдесяти чотирьох людей до моменту загибелі Ніни.

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

На пам'ятнику жінки, актор повелів вигравіювати її ім'я, так як після загибелі хотів бути разом з нею.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Моє життя поділилося зараз на до смерті і після, я наразі став зовсім іншим: йде п'ятий рік, як її немає, я часто буваю на могилі, це зрозуміло, так її не вистачає в цій складній, в цій потворної часом життя", - повідомив він.

Загибель знаменитого Афоні, Жоржа Милославського, а також виконавця ряду відомих ролей в радянському кінематографі трапилася 30 січня.

Леонід Куравльов. Фото: Day.ru
Леонід Куравльов. Фото: Day.ru
Леонід Куравльов. Фото: Day.ru

До цього у артиста виявилося запалення легенів і діагностовано серйозне ураження мозку. В останні дні свого життя він не міг самостійно їсти. Тому в шлунок була вставлена трубка, за допомогою якої в організм і надходило харчування. Леонід останнім часом був самітником після смерті дружини, Ніни Василівни. А незабаром і взагалі в будинку престарілих.

Нагадаємо, в Парижі відбулося прощання з Гаспаром Ульєлем з "Ганнібала: сходження": з рідними актора плаче весь світ

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "Кухня" Іван Рудаков помер у реанімації: пішов з життя через наслідки вірусу

Як повідомляв портал Знай.uа зірка "Афоні" Леонід Куравльов залишив після себе нерухомість на мільйони: не обділив нікого.