Катерина Нікітіна поділилася кадрами з гарячої фотосесії. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту і участі в "Жіночому Кварталі". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах пікантними знімками і хвалитися своєю розтяжкою і спортивною фігурою. На її офіційну сторінку підписано п'ятдесят чотири тисячі осіб. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

2 лютого дівчина опублікувала кілька фотографій на тлі білого стільця. Дівчина вигнулася і приспустила свої штани, засвітивши нижню білизну.

"Дуже хотіла написати щось розумне, але поки думала втомилася ... 😅 тому, просто красива я і мій 🍑", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фолловери відгукнулися і засипали фотографію жінки коментарями. Більшість з них говорять про захоплення фігурою жінки.

"Шикарна ти🔥 😍"; "Очманіла!!! ❤😍"; "Очманіла 🔥"; "Пора худнути, штани вже не налазять.."; "Ось це сік, просто супер, тренування не проходять даремно", - відзначають вони.

Нагадавши, Катю Нікітіну з "Жіночого кварталу" спіймали в обіймах дочки Олени Кравець: "Кращий корпоратив в житті"

Також Знай.uа писав, що Катерина " Нікіткіна "Нікітіна поділилася відео запальних танців під трек" Чікі " авторства Івана Дорна.

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, чим займається зі своїм британським бойфрендом на відпочинку