Відомий український гуморист і учасник шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився радісною новиною. Виявилося, що він дебютував у кіно.
Про це колишній актриси Ксенії Мішиної розповів на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 330 тисяч осіб.

"У мене дебют! Я в кіно знявся) Не знаю, чи дають Оскар за 7 слів і 15 секунд божественної гри, але крутий досвід я вже отримав!", — розповів Эллерт.

Фото: instagram.com/ellert_a
Фото: instagram.com/ellert_a

Олександр Еллер знявся у фільмі "Найкращі вихідні". Він зазначив, хоча роль була зовсім невеликою, він залишився дуже задоволений собою і командою, з якою йому довелося попрацювати.

"В ще крутий Влад Климчук режисер нової української комедії. Чим він крутий? Почали знімати мою репліку і близько п'яти дублів, щось його не влаштовувало ... Моя подача! З нею все клас, але не для кіно... і не дивно, я третину життя грав в квн / Ліга сміху, де є реакція глядача, сцена, вайб залу ... Перед черговою спробою підходить Клим: "Ти в кадрі один! Нікого немає! Грати не для кого! Скажи собі! Тільки собі! Думка в слух! Пробуй!", — поділився досвідом Эллерт.

Завдяки режисерові і його правильному настрою у Олександра Еллерта все вийшло. Тому український гуморист запрошує всіх переглянути фільм з його участю "Найкращі вихідні", який у прокаті з 2 лютого.

Також Знай писав, "Холостячка" Ксенія Мішина блиснула кільцем на безіменному пальчику, але про Еллерта ні слуху ні духу

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше повідомляв Знай, Олександр Еллерт позаздрив Євгену Кошовому і Потапу з їх лисинами - вдома дружини чекають: "подивіться на мене..."