Відома блогерка вирішила випробувати всіх претендентів на руку і серце Злати Огенвич. Раніше ставала перед Тарапатою на коліна, а тепер опинилася на одній кухні з підприємцем з Чернівців Вінченцо Дулепою.

Відео, де Інна Скиданюк танцює під запальну пісню з Вінченцо, злили з TikTok блогера у Telegram-канал про шоубіз.

У публікації зазначають, що Інну Скиданюк фоловери стали підозрювати у новому романі та "любовних стосунках" з Вінченцо Дулепою. Як виявилося блогерка разом з Вінченцо відправилися у подорож до Ісландії.

Шанувальники засумнівалися у їхній дружбі. За словами Інни, вони щодня "штурмують" дірект своїми повідомленнями про їхні стосунки.

Вінченцо Дулепа та Інна Скиданюк. Фото: Telegram
Вінченцо Дулепа та Інна Скиданюк. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

"Вони пара?", "Вони сплять разом", "Ні, Вінченцо на своїй сторінці писав, що вони не разом", "Яка різниця, пара не пара, головне що класні", - пишуть під відео шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Блогерка вирішила розвіяти чутки, та дала коментар:

"Ми просто друзі, в гарних стосунках. Не більше. Романтичних стосунків між нами взагалі немає."

Інна вже засвітилася з одним з учасників романтичного шоу, та постила фото на якому пропонувала колечко Максу Тарапаті, стоячи перед ним на коліні. Також дівчину помітили разом з Романом Свечкоренком.

Нагадаємо, раніше Максу Тарапаті несподівано зробила пропозицію дівчина, вона встала перед ним на коліно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фаворит "Холостячки" попався на ніжних обіймах з іншою

Також "Знай.ua" писав, що блогерка опинилася біля відкинутого Златою Огневич Романа Свечкоренка.