Відомий український співак Артем Пивоваров, чий хіт "Дежавю" звучав чи не з кожного телевізора і приймача, оприлюднив в соцмережах TikTok і Instagram відео того, як він намагається розбити кілька глиняних глечиків за допомогою нунчаку.

Відзначимо, що епізод взято з передачі «Діти проти зірок», яка виходила на «Новому каналі». Ведучим проекту був Сергій Притула, а проти співака на бій вийшов чемпіон Європи та світу з айкібудо, 8-річний Євген Мац.

У конкурсі, який дістався Пивоварову, йому потрібно було розбити якомога більше глиняних горщиків, насаджених на тин. Сам Пивоваров стверджував, що він знайомий з карате не гірше його малолітнього опонента, тому їм обом видали нунчаку. Однак у Пивоварова щось не задалося, і він почав бити горщики ногами, руками і головою. За підсумками конкурсу, переміг Артем.

Однак пізніше, помітивши сльози в очах дитини, він відмовився від своєї перемоги на користь маленького супротивника.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Безвихідних ситуацій не буває", - підписав Пивоваров відео.

"Це чекає того, хто не прийде на концерт 16 квітня", "Ранок ніндзя на хуторі», «Переглянула не раз, це захоплює, дуже круто!", "Ну все, атака глечиків відбита», "Артем і безвихідні ситуації — це антоніми", - коментують побачене Передплатники.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube
Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Артем Пивоваров перед 30-им ювілеєм сів у крісло тракториста, Jerry Heil сподобається.

Раніше ми повідомляли, що Артем Пивоваров "залучив" Jerry Heil своїм голоском: незаймана співачка чекає катаклізмів.

Крім того, Артем Пивоваров зізнався, що різав людей перед тим, як стати улюбленцем публіки: "Людина перебувала на столі".