Дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, відома українська журналістка, яка заснувала власне PR-агентство, поділилася милим сімейним знімком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юли в мережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать понад 46 тисяч осіб.

На новому фото вона демонструє всю сім'ю, не виключаючи і третю дитину, яка народилася зовсім недавно. Її синові Нілу ще не виповнилося й року.

На фото Дзига разом з двома старшими дочками обіймає Анатолія Анатоліча, який тримає на руках малюка Ніла.

Скрін, Instagram Юла
Скрін, Instagram Юла

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Все сімейство одягнене в теплі куртки і черевики. Судячи з усього, вони фотографувалися на засніженому пляжі.

"Як красиво", "Живіть дружно!!!!! Любіть Один Одного!!!!!", "Захоплююся вашою сім'єю, Нехай любов і взаємна підтримка триває до останнього подиху...», - пишуть шанувальники в коментарях під знімком.

Анатолій Анатоліч та Юла. Фото: Instagram
Анатолій Анатоліч та Юла. Фото: Instagram

"Красива сім'я! Щастя, здоров'я, любові, мудрості!",- додають читачі сторінки.

Раніше повідомляли, Юла зізналася, що ніколи не зробить у шлюбі з Анатолієм Анатолічем: "розбираємося самі".

Як повідомляв Знай.uа, Дзига поділилася рецептом "Олів'є", яким годує Анатолія Анатоліча на Новий рік: "для простаків-чверть зарплати...".

Знай.uа писав, багатодітна Дзига перетворила Анатолія Анатоліча на слухняного Ельфа: "Манюня..." Тепер віддані шанувальники Анатолія Анатоліча можуть дізнатися, яка винахідлива його дружина, і що Юлія Бойко може вигадати перед новорічною ніччю.