Спеціально для зйомок нового тревел-шоу "Всюди люди" на каналі "Україна" ведучий Анатолій Анатоліч відправився в сонячну і гостинну Домінікану. Він знаходився на березі Карибського моря, і пізніше зізнався, чим же зачепила його Домініканська республіка. Також, він пізніше розкрив карти, в чому ж особливість такого відпочинку.

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч регулярно ділиться з фанатами цікавими пригодами, які трапляються з ним на зйомках тревел-шоу "Всюди люди". Кілька днів тому він розповів про те, як через затримку рейсу був змушений залишитися за океаном ще на пару днів, а також порівняв Домінікану з відомим районом в центрі української столиці.

Анатолій Анатоліч, фото: прес-служба
Анатолій Анатоліч, фото: прес-служба

"Для мене Домінікана, як Воздвиженка - там тільки фоткатися прикольно, але не жити, - написав ведучий каналу "Україна" Анатолій Анатоліч на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. - Нам двічі скасовували рейси, тому я провів тут зайвих два дні на пляжі без зйомок, і це був просто "день бабака". Я ледь з розуму не зійшов. Такий відпочинок можливий тільки з дітьми, самому - це просто капець".

Навіть незважаючи на всі ці сумнівні розваги, Анатолій Анатоліч запевняє, що тут, вони разом з командою зібрали кращі історії і факти про жителів, їх повсякденному житті, а також традиції, куди ж без них. А що стосується відпочинку - можливо комусь сподобається більше, просто у телеведучого трохи інші переваги в цьому плані.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Анатолій Анатоліч, фото: прес-служба
Анатолій Анатоліч, фото: прес-служба

"Я нереально кайфонув від зйомок! Випуск з Домінікани буде неймовірним: круті герої, Класні історії, але що стосується відпочинку – це не моє. Так, звичайно, це суб'єктивізм. Знаю багато людей, які в захваті від цієї країни. Але для мене в 10 разів краще Мальдіви, в 5 разів крутіше Флорида і в 3 рази комфортніше Греція" - розповідає далі чоловік.

Хвилювання ведучого ще було пов'язане з тим, що через затримку рейсу, він міг не встигнути на ексклюзивну трансляцію 93-ї церемонії вручення найпрестижнішої премії світу "Оскар"®, адже саме він вже кілька років є незмінним коментатором грандіозної події.

Зараз телеведучий вже вдома, в Києві. Анатолій Анатоліч насолоджується часом, проведеним зі своєю сім'єю і будить українців в ефірі програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна".

Як повідомлялося раніше, тревел-шоу "Всюди люди" розповість про побут і особливості життя жителів далеких країн, з метою розвіяти уявні стереотипи українців про них. Відвідуючи різні країни, Ведучий проекту Анатолій Анатоліч не тільки покаже всі дивини світу, а й познайомить глядачів з громадянами країн, побуває в їх будинках, прийде на роботу, розповість про їхнє життя, переваги і взаємодії з державою, ціни на продукти і комуналку.

Перші випуски повинні з'явитися в ефірі вже в перших числах травня.

Раніше ми писали про те, що Анатолій Анатоліч раптово постарів і посивів:"відразу після вакцинації". Нещодавно ведучий зізнався, що пройшов вакцинацію від коронавірусної інфекції.

Як повідомляв портал Знай.иа, у ведучого Анатоліча з'явиться третя дитина через собаку:"бути красивою і худою".

Також портал Знай.иа писав, що Еллерт показав Анатолічу, що насправді творилося з Мішиною на "Холостячці": "Ні, не моє".