Якщо ви любите італійську кухню, то напевно пробували лазанью. Однак для її приготування потрібні спеціальні листи тіста, та й час, якого часто катастрофічно не вистачає.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВ такому випадку на виручку прийде "лінива" лазанья, секретом приготування якої поділилися в співтоваристві «Рецепти на кожен день».
Що знадобиться для "ледачої" лазаньї:
- Півкіло фаршу яловичого,
- Одна цибулина,
- Одна велика морквина,
- Листи лазаньї - 8 шт.
- Сиру моцарелла - 150 грамів,
- Рубані томати у власному соку - баночка 350 мл,
- Вино червоне солодке - 40 мл,
- Півлітра води.
- Топленого або вершкового масла - 10 грамів.
Як готувати:
- Для початку цибулю очистити, нарізати дрібним кубиком. Моркву натерти на крупній тертці.
- Обсмажити овочі на топленому або вершковому маслі, додати в сковорідку фарш, перемішати. Слідкуйте, щоб не залишалося великих грудочок фаршу.
- Додати в суміш вино, дати алкоголю випаруватися. Посолити, поперчити. Додати томати разом з соком, перемішати, долити півлітра окропу (якщо додати холодну воду, м'ясо стане жорстким).
- Розламати листи лазаньї на шматочки, додати в сковорідку, перемішати, накрити кришкою і тушкувати до готовності. Листи лазаньї повинні стати м'якими.
Посипати тертим сиром, перемішати і подавати на стіл.
Нагадаємо, що рецепт домашньої ковбаси від Костянтина Грубича: ніяких консервантів і домішок з сої.
Раніше повідомлялося, що Костянтин Грубич поділився рецептом рулету з Антонівського коропа-пісна страва на різдвяний стіл
Також, Костянтин Грубич підказав, як вибрати справжню докторську ковбасу: "Тільки м'ясо, яйця і спеції".