У соціальній мережі розмістили дивовижну публікацію, в якій йдеться про моду. На кадрах можна побачити короля епатажу і беззмінну музу Gucci - Гаррі Стайлса в спідниці.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» Instagram.

Варто відзначити, що зовнішність цього чоловіка викликає особливі асоціації. Багатотисячна публіка, яка звернула увагу на дану публікацію, не змогла приховати свого подиву і навіть відрази.

"Сьогодні у ікони стилю Гаррі Стайлса день народження! 🎉Королю епатажу і беззмінною музі модного будинку Gucci виповнилося 28 років. З такої нагоди ми вирішили згадати найяскравіші образи зірки", - підписали пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Дуже багато жінок не змогли промовчати при вигляді такого поста. Люди не стали проходити повз і почали писати думки під фотографіями іменинника.

"Клоун", "Нашим Тік-токерам є ще до чого прагнути", "любов", "останні фото топ", "Я не ернічаю, дійсно хочу зрозуміти, поясніть ті, кому він подобається. Ви реально тягнетеся від нього як від чоловіка або це просто захват від творчої особистості, бунтарства і тд. Ймовірно я вже стара і виросла на інших прикладах, але молоді люди в сукнях мене не заводять як чоловіки", "плакати хочеться від того як виглядають зараз мужики... Ну що це таке", - написали відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Тіна Куннаки показала себе у всій красі.