Костянтин Меладзе мило привітав свою кохану дружину Віру Брежнєву з Днем народження. 3 лютого знаменитій співачці виповнилося 40 років.
Зворушливе привітання продюсер і його команда залишили для співачки на офіційній сторінці Костянтина Меладзе в Instagram.

Скрін, Instagram Меладзе і Брежнєва
Скрін, Instagram Меладзе і Брежнєва

"Сьогодні свій День народження відзначає неповторна, прекрасна, дивовижна, улюблена Віра Брежнєва! І для всіх нас це велике свято!🥳", — сказано в повідомленні.


Команда Костянтина Меладзе вирішила згадати, як починалася кар'єра знаменитої співачки. Все почалося з групи "ВіаГра" і її першої появи в кліпі "Не залишай мене, коханий". Брежнєвій вдалося відразу ж підкорити мільйони сердець, а зараз Віра успішна сольна виконавиця, актриса, телеведуча і засновниця власного косметичного бренду VERA.

Публікація Віри Брежнєвої, скріншот: Instagram
Публікація Віри Брежнєвої, скріншот: Instagram

Також не забули відзначити і неймовірну працездатність співачки, та вміння надихати і підтримувати оточуючих її людей.

"Бажаємо Вірі здоров'я, щастя, натхнення, позитивних емоцій та енергії, щоб продовжувати сяяти для всіх🤩 з Днем Народження, Віра! З любов'ю, сім'я Meladze Music❤️", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадавши, напівгола Віра Брежнєва згадала шалені часи у Віагрі і оселилася в акваріумі: "я ще такого не бачила"

Також Знай писав, напівгола Віра Брежнєва, як справжня лисичка показала свій високоякісний ворс: "Муркісюнечка...". Співачка знайшла спосіб зробити дуже цікаву рекламу для свого бренду

Раніше Знай повідомляв, новорічний стіл змусив Віру Брежнєву подумати про" попіних вушках "і животику:" це всередині..."