У соціальній мережі показали дивовижні фотографії малолітньої дочки Мілли Йовович. Дівчинку можна побачити на першій обкладинці відомого журналу.

Відповідний пост продемонстрували в акаунті» peopletalk " Instagram.

Цей пост потрапив прямо в центр уваги, так як побачити 14-річну дівчинку в такому образі на обкладинці журналу було несподівано. Численні люди, які стежать за новинами про світових зірок, просто ну не могли не відреагувати на дані фотографії.

"Яка гарна дочка Мілли Йовович Евер Андерсон в Miu Miu на обкладинках нового Dust як ти вважаєш, вони схожі? #эмберандерсон #миллайовович

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Люди не забули про себе нагадати і написали свої думки під фотографіями відомої дівчинки.

"Чудова коли повернеться мода на жіночних моделей з задоволеними обличчями?", "Звичайна дівчинка, з дитячим тельцем", "звичайна дитина як всі дітки)! Схожа на маму", "не виразні очі, зовнішність звичайнісінька", "Ну неее", "як і дочка Сінді Кроуфорд до матері не дотягує", "на смак і колір мені ніяк. Звичайна середньостатистична дитина. І зовсім не для обкладинок журналів", "чекаємо П'ятий елемент 2", "Дуже красива", "схожа на мамульку", "Ну в якому місці вона красива? Як набридло, що кожну дитину актора, співака і т. д називають найкрасивішими! Ну очі-то у людей є!",- залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що старша дочка Мілли Йовович зачарувала схожістю з мамою.