Відомий український ведучий Сергій Притула знову вирішив висловитися стосовно пісенного конкурсу Євробачення. Чому він відмовився коментувати шоу.

У розважальному шоу "Ігри талантів", яке стартує в ефірі каналу" Україна "вже 26 лютого, своє "шосте чуття" випробують українські знаменитості, які разом з простими українцями будуть вгадувати приховані таланти людей. На знімальному майданчику нового проекту популярний телеведучий Сергій Притула відверто розповів, чому не буде вести національний відбір на пісенний конкурс "Євробачення" в цьому році і чи варто очікувати його в цій ролі в наступному році.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

З 2017 року він був єдиним і незамінним ведучим Національного відбору на Євробачення, але, цього року ніяк не причетний до цієї події. Його замінить Тимур Мірошниченко і Марія Єфросiніна, і причин для цього кілька.

"Зараз такі непрості часи, коли всередині країни і навколо неї дуже багато загроз. І оскільки я багато років займаюся волонтерством, зараз це така пікова точка витрат часу і грошей на ці процеси, що я, чесно кажучи, не зовсім маю можливість відволікатися на якісь супутні проекти", - зазначив Сергій Притула за лаштунками шоу "Ігри талантів".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Далі, журналісти з телеканалу "Україна" запитали у нього, чи збирається він у майбутньому до цього повернутися, і найімовірніше це не відбудеться. Все тому що його робота ведучим даного заходу били пов'язана з тим, що Нацвідбір організовував інший канал, в холдинг якого він входить.

При цьому він дуже радий за своїх колег Машу Єфросiніну і Тимура Мірошниченка, які стали ведучими відбору, і мають чималий досвід у цій справі.

Скрін, Instagram Притула
Скрін, Instagram Притула

"Неодмінно буду дивитися і тримати кулаки, щоб і Україна отримала гідне представництво на конкурсі, і ведучі впоралися зі своєю роботою", – сказав на знімальному майданчику шоу "Ігри талантів" Сергій Притула.

Нагадаємо, що Сергій Притула відповів, Чи стане ведучим Євробачення ще раз-українці засумували

Раніше повідомлялося, що Ігри талантів: Настя Приходько спробує задавити Сергія Притулу своїм "шостим" почуттям

Також, Сергій Притула зізнався, чим обернулося для нього прощання з "Вар'ятами"