Популярна українська акторка, народна артистка нашої країни Ольга Сумська продовжує радувати своїх численних шанувальників. Цього разу Сумська завітала в гості до програми "Ранок з Україною". Акторка стала ведучою рубрики про красу, в якій ділитиметься власними перевіреними лайфхаками і порадами по догляду за тілом та обличчям.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ольги Сумської в мережі Instagram, а також повідомленням телеканалу "Україна".

Ольга Сумська та Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram
Ольга Сумська та Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram

Ольга Сумська вірить: жінка різного віку має дозволяти собі більше і пробувати щось нове. Флоат капсула для зниження стресу? Вечеря у ресторані у повній темряві? Майстер-клас з живопису, незвичайні процедури краси чи пресомасаж для тіла?

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

Ольга Сумська розповіла, до яких дій вдається, коли потрібно виглядати ідеально. Так, наприклад, якщо акторці потрібно терміново скинути кілька зайвих кілограмів, вона робить розвантажувальний день на вівсянці.

"Друзі, я постійно худну! (сміється) насправді, мій Віталік постійно мені нагадує про підтримку форми. Але якщо вам потрібно скинути хоча б один кілограм за день, а це досить багато, раджу їсти печені яблука і вівсянку - результат буде просто фантастичний!", - поділилася Ольга Сумська.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Більш того, актриса принесла з собою кілька власних масажерів, якими користується особисто і розповіла про їх дії. У догляді за тілом і фігурою допомагає лімфодренажний масажер.

Артистка користується ним через день, а потім наносить на тіло антицелюлітний крем. А для тонусу обличчя Ольга Сумська використовує класичний масажер гуаша, який радить зберігати в холодильнику.

"Вранці вмиваєтеся, робите легкий пілінг обличчя, наносите крем і масажуєте обличчя охолодженим гуаша. Це дарує неймовірне відчуття релаксу. Тому раджу прокидатися на 10 хвилин раніше, щоб приділити час своєму обличчю. Наприклад, я сьогодні спала всього 4 години, але встигла зробити масаж - всього 4 хвилини, далі крем антицелюлітний і прикладання вологого рушники, гарячого і холодного, далі - маска, і готово!", - розповіла актриса.

Скоро в програмі "Ранок з Україною" з'явиться рубрика, в якій Ольга Сумська ділитиметься власними секретами краси:

"Мені 55 років, але в душі - 25! Насправді я пишаюся своїм віком - я бабуся двох онуків! Впевнена - сьогодні жінки відкривають нові горизонти. Тому я щаслива приєднатися до цього проєкту! Буду розповідати вам про все - від сучасних технологій і масажерів, до рецептів натуральних масочок, щоб всі україночки, завжди були щасливі і насолоджувалися своєю красою", - прокоментувала Ольга Сумська.

Раніше повідомляли, Ольга Сумська розкрила секрет своєї молодості, потрібно лише кілька магічних засобів.

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик у байкерській куртці покінчила з минулим і зважилася на переїзд.

Знай.uа писав, Вова Остапчук втік за кордон, Молода дружина Христина Гірник запричила: "Поматросив і кинув".