Водій маршрутки помер за кермом. Трагічна подія сталася в Мелітополі 2 лютого, повідомили в місцевому відділенні поліції.

Як повідомляється, 2 лютого близько 11:40 правоохоронцям співробітники швидкої допомоги повідомили про те, що на зупинці громадського транспорту, розташованій на вулиці Героїв України, померла людина.

Виявилося, що загиблий був водієм пасажирського мікроавтобуса марки Mercedes Benz.

Прибувши на місце трагічної події, правоохоронці змогли встановити, що водій - місцевий житель 1954 року народження. Він якраз перебував на роботі і перевозив пасажирів, коли близько 11:30 йому раптово стало погано. Маршрутка якраз перебувала на зупинці громадського транспорту, на перехресті вулиці Героїв України та проспекту Богдана Хмельницького.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пасажири, що знаходилися в салоні автобуса, викликали водієві "швидку допомогу". Бригада медиків прибула за викликом і проводила реанімаційні дії, проте врятувати чоловіка не вдалося - він помер.

Тіло покійного відправили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Попередній діагноз - зупинка серця.

У поліції вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст. 115 («умисне вбивство» з додатковою кваліфікацією «природна смерть») Кримінального кодексу України.

Швидка допомога, скріншот: Facebook
Швидка допомога, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в Києві через лезгинку сталася бійка з різаниною - "Тікали в ресторан"

Як повідомляв " Знай.ua", таксист підрізав "швидку допомогу", але моментально отримав по заслугах: "Дивись, який м * дак, треба йому п * зди дати".

Знай.ua писав, у Києві луганчанин розстріляв товариша по чарці через дамську симпатію: дістав рушницю і...