Популярна українська співачка, колишня солістка групи "Время и стекло", а також законна дружина музиканта і блогера Володимира Дантеса Надя Дорофєєва вирішила в ці лютневі дні порадувати своїх шанувальників чудовою новиною. Надя опублікувала відео, на якому вона співає і танцює під свою нову пісню "#raznotsvetnaya".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвої в мережі Instagram.

"Хлопці, я там злила шматочок нового треку в TikTok. Слухайте і знімайте під нього свої відоси з #raznotsvetnaya. Буду комментить", - пише під відео Надя Дорофєєва.

Надя Дорфєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорфєєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Віддані шанувальники можуть помітити, що одягнена Надя Дорофєєва в темну картату сорочку і чорний блискучий топ-бандо, в якому вона продемонструвала свій плоский живіт. Верх співачка поєднувала з чорними вільними брюками. Ось такий вийшов у зірки тотал лук.

Надя Дорфєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорфєєва, скріншот: Instagram

Аутфіт Дорофєєва доповнила довгими чорними рукавичками, одна з яких була з трьома відкритими пальцями. А ось укладка з локонами і макіяж з перламутрово-блакитними тінями на віях завершили свіжий лук Наді для TikTok.

Надя Дорфєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорфєєва, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Дорофєєва не влаштовує? Дантес захотів стати молодим і знову чіпати дівчаток за попу, груди.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес готовий віддатися неповнолітній на шоу "Голос країни" заради Наді Дорофєєвої: "Хороший по життю".

Знай.uа писав, "Стосунки з Надею Дорофєєвою": Позитив розкрив плани на майбутнє після розпаду "Время и стекло".