Популярна українська співачка, дружина виконавця Володимира Дантеса Надя Дорофєєва, яка нещодавно оскандалилася спільним треком з казахстанським репером Скриптонітом "Невеста", зізналася, що любить їсти на Новий Рік. Наші читачі несподівано для себе можуть дізнатися, що зірки шоубізу такі ж люди, як і інші, і вони люблять навіть "шубу".

Про це стало відомо завдяки новій публікації шоу "Голос країни" в мережі Instagram.

"Без якої улюбленої страви тренер "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва не може уявити новорічно-різдвяні свята? Відповідь у відео. А як ваша готовність до свят? Вже склали новорічне меню? Чекаємо ваших коментарів", - пишуть автори публікації.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У свіжому відео можна побачити, що Надя Дорофєєва все таки розповіла, що вона любить їсти в новорічні свята, і не тільки.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

"можна дуже багато їсти в новорічну ніч. Можна Я скажу вам правду, можна приготувати крабовий салат, бутерброди з часником і сиром і я обожнюю шубу. Ось такі У мене прості речі, але правда навіть коли були концерти, я замовляла, просила, щоб це було в меню", - зізналася Надя Дорофєєва.

Раніше повідомляли, Надя Дорофєєва вигнала? Вова Дантес застряг у зимовому лісі в одних трусах.

Як повідомляв Знай.uа, "Так собі комік": Володимир Дантес розповів про ікону для Наді Дорофєєвої, яка охороняла їх любовне ложе.

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва стала ніжним янголятком в короткій сукні і знайшла собі нове кохання: "Тонко відчуваєте".