Відома українська співачка Тіна Кароль викликає не аби який інтерес. За її життям пильно стежать тисячі фанатів та знають про неї майже все.



Особливо всіх цікавить особисте життя Тіни Кароль. Зауважимо, що довгий час артистці приписували роман з молдавським виконавцем Даном Баланом з яким вона брала участь у якості тренера на шоу "Голос".

Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina
Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina

Після цього у мережі навіть з'явилися фан-сторінки, які присвячені особистому життю Дана Балана та Тіни Кароль, які мали назву "ДанТіна". Там фанати часто ділилися спільними фото знаменитостей, цікавими відео з шоу "Голос" або ж мемами.

Так, ц спільноті "dantina__team" вирішили пригадати один з таких мемів:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фото: instagram \\ dantina__team
Фото: instagram \\ dantina__team

- Даник, я заради тебе на все готова.
- Тоді перестань записати дуети з усіма, окрім мене.
- Ну ти це, не перегинай то.

До слова, Дан Балан та Тіна Кароль все ж записали дуетну пісню, яка мала назву "Помнишь". Цю композицію вони виконали у суперфіналі десятого сезону шоу "Голос країни". Тіна Кароль та Дан Балан в інтимній атмосфері при свічках співали, граючи на гітарі та фортепіано.

Нагадаємо, Тіна Кароль погралася з Меловіном очима після пристрастей на "Танці з зірками": "Сподіваюся побачу". Фанати зробили зворушливу склейку артистів, сподіваючись побачити їх разом на одній сцені

Також Знай писав, Тіна Кароль вибере, хто поїде на "Євробачення-2022" від України: до неї хочуть Дорофєєву і Данилко .Організатори музичного конкурсу оголосили першого члена журі на національному відборі.

Раніше Знай повідомляв, Тіна Кароль потрапила в заручники, але її навіть ніхто не тримав: "Кліпни, якщо...". Cпівачка розлютилася і нажалілася, що її тримають в заручниках, жарт "зайшов"