Одна з найпопулярніших співачок на українській сцені Тіна Кароль показала свій характер у відео на TikTok.Зірка заявила, що над нею знущаються.

Нове відео на TikTok від Тіни Кароль одразу стало популярним, а її нервозність додала родзинки. В кадрі співачка з'явилася у чорному брючному костюмі з пікантним топом, який ледь прикривав груди сівачки.

Тіна Кароль. Фото: TikTok
Тіна Кароль. Фото: TikTok

"Це знущання, вони тримають мене у заручниках!", - сказала Тіна в камеру, та накинулась на оператора, закривши рукою об'єктив, та опустивши його долу.

Шанувальники, який в кожній мережі у Тіни досить багато, в молодіжній мережі TikTok - 326,9 тисячі осіб, одразу прокоментували коментарями та вподобайками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: TikTok
Тіна Кароль. Фото: TikTok

"Найкращий захист – це напад", "Тіна приходить на різні шоу, скаржиться, що її тримають у заручниках, хоча там все навпаки, швидше за все", "надто багато знущань над Тіною Кароль", "Нууу, мені здається Тіна всіх тримає у заручниках", "напишіть, якщо потрібно вас врятувати", "Може ти сама їх тримаєш у заручниках", "Кліпни, якщо вони тебе не хочуть відпускати", - написали під відео.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль погралася з Меловіном очима після пристрастей на "Танцях".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила босі п'яти з вікна готелю в Лондоні.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль перетворилася на школярку, скинувши кілька років.