Відомий український виконавець і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес зізнався, що йому дуже комфортно бути наодинці з собою. При цьому деякі речі він може робити тільки на самоті.


Про це Володимир Дантес розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям пильно стежить понад 650 тисяч осіб.


Володимир Дантес зазначив, що тільки наодинці у нього виходить вигадувати хорошу музику, ідеї для кліпів або ж стендапу.

Фото зі сторінки Володимира Дантеса
Фото зі сторінки Володимира Дантеса

"Кращі речі зі мною відбуваються, коли я залишаюся сам. Коли я в тиші, починаю писати музику. Придумую кліпи. Пишу монологи для стендапу. Продумую план на найближчий квартал або півроку. Ну щоб якось приборкати думки", - зазначив він.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще


Хоча, за словами Дантеса не тільки роботою він любить займатися на самоті. Це стосується так і переглядів серіалу або цікавого відео. Артист зізнався, що перебуваючи наодинці, він може займатися всім чим забажає, при цьому абсолютно нікого не соромлячись.

Фото зі сторінки Володимира Дантеса
Фото зі сторінки Володимира Дантеса

"На самоті можна їсти їжу руками прямо з холодильника, запивати це все Pepsi – і це таааак смачно, і не соромно, тому що Max без цукру. Звичайно, круто якщо поруч з тобою близькі, які скажуть чесно: тут не те, там не так ( навіть коли це боляче і не дуже приємно. А так найчастіше і буває, це ж близькі). Але тільки коли я залишаюся сам, я можу сказати собі:" Вов, ну це відверта херня, давай переробляти", — зізнався він.

Нагадавши, Дантес готовий віддатися неповнолітній на шоу "Голос країни" заради Наді Дорофєєвої: "Хороший по життю"

Також Знай повідомляв, Вова Дантес вже не котить? Надя Дорофєєва танцювала з молоденьким солдатом на шоу "Голос країни"

Раніше Знай писав, Дорофєєва не влаштовує? Дантес захотів стати молодим і знову чіпати дівчаток за попу, груди