Відома українська співачка і дружина Володимира Дантеса Надія Дорофєєва зізналася своїм шанувальникам про залежність, яка відбирає найважливіше - час.
Надя Дорофєєва має багато шанувальників, тому вона із задоволенням ділиться з ними новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 5.1 мільйона осіб.
Так, Надя Дорофєєва вирішила бути відвертою зі своєю аудиторією і зізналася про свою залежність. Виявилося, що знаменитість не може жити без соціальних мереж.

Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої
Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої

Для того щоб боротися з цим, вона навіть встановила ліміт на перебування в соціальних мережах. Відповідно до цього вона могла проводити в Instagram не більше двох годин на день.

"Раз так 20 за день я ловила себе на думці, що я тупо несвідомо відкриваю інсту і серфлю всіх і вся, навіть особливо не вдивляючись в фотки і не читаючи пости 😏 тобто я роблю це автоматично і не залучено. По суті, мені тупо подобається водити пальчиком вниз і вгору по екрану 😂 це явно залежність, друзі!) Ну, тобто моя залежність - це не пити і не курити, а свайпати?",- зазначила вона.

На перший погляд така залежність може здатися абсолютно нешкідливою, але все зовсім інакше. Адже вона відбирає найважливіше - час. Адже поки вона проводить час в соціальних мережах, можна було зробити багато корисного.

" Хм, цікаво, подумала я, зате немає шкоди здоров'ю... здавалося б)) але є один великий мінус - час як же багато часу і уваги бере на себе один палець на руці 😂 ні, ну не охрінів цей палець?) ",- підсумувала вона.

Нагадавши, Вова Дантес обнюхав чужого пса, Надя Дорофєєва буде в люті:"смачно пахне". Вова Дантес притулився до чужого малюка, поки Надя Дорофєєва своїх не хоче

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше Знай писав, Вова Дантес вже не котить? Надя Дорофєєва танцювала з молоденьким солдатом на шоу "Голос країни"

Також Знай повідомляв, Надя Дорофєєва злила новий трек і закотила вдома "голенькі" танці - поки чоловік на роботі: "мене качає..."