Ціни на продукти в Україні з кожним роком стають все вище і сильніше "б'ють" по гаманцях громадян. Зокрема, подорожчали і овочі, проте часом в магазинах можна натрапити на "божевільні" цінники. Так, в одному з супермаркетів продають буряк по 729 гривень за кіло. Про це повідомляє telegram-канал "Чорний список".
Просочитися громадянам України стає все складніше, адже якщо ціни на продукти підвищуються регулярно, то зарплати ростуть куди більш повільно. Ціни злітають на все починаючи від хліба і закінчуючи овочами.

Буряк по 729 гривень. Фото: telegram-канал "Чорний список"
Буряк по 729 гривень. Фото: telegram-канал "Чорний список"

Так, один з жителів Дніпра розповів, що натрапив в супермаркеті Varus на досить цікавий і страшливий цінник. За словами чоловіка він хотів купити буряк, але побачивши ціну злякався. За 100 грамів овоча просили 72,9 гривні, тобто кілограм коштував 729 гривень. Він зазначив, що уточнив у працівників чи правильний вони встановили цінник. Йому відповіли, що ціна правильна, а все тому, що буряк варений.

Буряк по 729 гривень. Фото: telegram-канал "Чорний список"
Буряк по 729 гривень. Фото: telegram-канал "Чорний список"

"Буряк по 729 грн/кг. це Varus на вул. Робоча, 67. На моє запитання до співробітників це реальна ціна чи ні, мені відповіли що так, він же б*я варений", - йдеться в повідомленні.

Фото: telegram-канал "Чорний список"
Фото: telegram-канал "Чорний список"

Раніше Знай писав, в Україні подорожчало молоко і масло, на цінники страшно дивитися: експерти назвали причини.

Також ми писали, нові ціни на гречку ошелешили українців, на прилавки дивитися страшно: від 50 до 100 гривень за кілограм.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, сухарики зі смаком миші? У пачці популярного бренду знайшли неприємний сюрприз. Миша лежала серед скибочок сушеного хліба і не подавала жодних ознак життя.