Стало відомо про те, що суперкомп'ютер назвав країну, яка найімовірніше виграє в зимових Олімпійських іграх-2022, а також оцінив шанси України.

Йдеться про суперкомп'ютер статистичної компанії Gracenote, якому вдалося спрогнозувати підсумковий медальний залік зимовій Олімпіаді, яка цього разу проходить у Китаї.

Аналітики прийшли до думки, що абсолютна першість в медальному заліку буде у Норвегії - 44 медалі, і великий відрив від конкурентів.

Прогноз, фото: Gracenote
Прогноз, фото: Gracenote

На другому місці в Gracenote розташувалася Німеччина з кількістю медалей 30, з яких 11 будуть золотими.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А ось що стосується України-прогноз невтішний. У Gracenote впевнені, що наша збірна завершить Олімпіаду без єдиної медалі, і успіху Пхенчхана повторити не вдасться.

Олімпіада. Фото: скріншот youtube
Олімпіада. Фото: скріншот youtube

Як буде все насправді - ніхто не знає, тому вірити прогнозу не варто, і до кінця йти до своєї мети. Наші спортсмени налаштовані рішуче.

Представляють нас 45 спортсменів, які виступлять відразу в 12 дисциплінах. Вони і зроблять все можливе, щоб повернутися з Пекіна з медалями.

Таблиця виглядає наступним чином:

Прогноз, фото: Gracenote
Прогноз, фото: Gracenote

Прогноз, фото: Gracenote
Прогноз, фото: Gracenote

Нагадаємо, що Олімпійські ігри в Пекіні пройдуть з 4 по 20 лютого. У столиці Китаю понад три тисячі спортсменів розіграють 109 комплектів нагород у 15 видах спорту. Раніше столиця приймала вже Олімпіаду, але літню, в 2008 році.

Нагадаємо, що Зимова Олімпіада 2022 у Пекіні: відомо, хто понесе прапор України на відкритті-мрія для них

Раніше повідомлялося, що в Пекіні стартують зимові Олімпійські ігри 2022: які нагороди отримали українські спортсмени за часів незалежності

Також, у Китаї прикордонники затримали українських олімпійців-вимагають величезні гроші за тести для залізяк.