Телеканал "Україна" готується до запуску нового розважального шоу "Ігри талантів", учасники якого отримають шанс виграти гроші і витратити їх на реалізацію мрії. Призовий фонд став найбільшим за всю історію сучасного телебачення і становить 1,8 мільйона гривень.

Нове шоу "Ігри талантів" розроблено за популярним світовим форматом Game of Talents. За правилами проєкту, у кожному з 12 випусків з'явиться по два учасники, які боротимуться за головний приз - майже 150 тисяч гривень. Кожен гравець отримає в партнери зірку українського шоубізнесу, яка допомагатиме йому відгадувати таланти 11 виконавців.

"Ігри талантів". Фото: скріншот youtube
"Ігри талантів". Фото: скріншот youtube

Гравців чекає 2 раунди основної гри і супергра. У першому раунді розігруватимуть 7 талантів. Відгадуючи учасники збільшуватимуть грошовий приз на 1 тисячу гривень. Якщо гравець помилився, то гроші зараховуються супернику.

У другому раунді гравцям потрібно вгадати 3 категорії талантів, вартість яких становить 10 тисяч, 20 тисяч і відповідно 30 тисяч. Починає гру той учасник, який завершив 1 раунд з найбільшою сумою грошей. Згідно з правилами, той хто набере за 2-й раунд найменше грошей, покидає шоу. Переможець отримує право взяти участь в Супергрі або відмовитися і забрати гроші.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Ігри талантів". Фото: скріншот youtube
"Ігри талантів". Фото: скріншот youtube

У Супергрі розігрується один талант виконавця і 2 категорії, одна з яких фальшива. Якщо учасник відповість правильно, то отримує додатково 50 тисяч гривень, а не якщо ні, то втрачає всі виграні раніше гроші.

Прем'єра шоу "Ігри талантів" запланована на 26 лютого на телеканалі "Україна" о 21:00.

Раніше Знай писав, Капітан Америка став лиходієм з вусиками, а супермен — знову Шерлоком Холмсом: головні анонси Netflix на 2022 рік.

Також ми писали, жалюгідний жарт посварив Мартіна Фрімена і Бенедикта Камбербетча, залишивши фанів без 5-го сезону "Шерлока".

Нагадаємо, справжня Аннабель: мисливець за привидами заявив, що його лялька плаче кислотою і намагається себе спалити.