Віра Брежнєва. Фото: Instagram
Віра Брежнєва. Фото: Instagram
Віра Брежнєва. Фото: Instagram

Віра Брежнєва показала свій соковитий арбузик до 40-річчя і навіть Меладзе її не зупинить

Ще в четвер, 3 лютого, 2022 року відома українська виконавиця Віра Брежнєва відсвяткувала ювілей - 40-річчя. На честь такого свята на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 12,5 мільйонів людей, з'явилося відео з фрагментами минулого року.

Українці, фото знай.иа
Українці, фото знай.иа

Працівниця заводу не знала, що злизує радіацію, поки у неї не відпала щелепа

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дівчата були отруєні радіацією під час роботи на годинникових фабриках в 1920 році, багато з них втратили зуби і щелепи, а у деяких розвинувся невиліковний рак кісток. Більше 50 фабричних робітниць померли після того, як лизнули радій, перш ніж стали відомі руйнівні побічні ефекти радіації. Коли радіація поширилася по їх тілах, у багатьох випали зуби і розвинувся рак кісток, а в однієї жінки відвалилася щелепа.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua

Фінансовий добробут українців знизився в 2021 році: більше 50% населення поскаржилися на погіршення рівня життя

Більшість українців скаржаться на погіршення матеріального становища їхніх сімей за останній рік. Менше 10% українців відзначають, що воно покращилося. Так, стало відомо, що 52,8% українців відзначають, що за останній рік матеріальне становище їх сім'ї погіршилося. При цьому 38,5% опитаних українців зазначили, що за останній рік воно не змінилося.

Додаток "Дія", скріншот: YouTube
Додаток "Дія", скріншот: YouTube

"Дія" вберегла українців від кредитів: шахраям не дісталося жодної копійки

У Міністерстві цифрової трансформації показали, як працює цифровий захист. На сторінці відомства в Facebook показали, як можна уникнути небажаних кредитів, підключивши послугу з ріѕһ-повідомленнями про зміну і перевірку кредитної історії. Михайло Федоров запевнив, якщо перевіряється ваша кредитна історія, або відкривається кредитний рахунок в банку, в дії приходить повідомлення.

Кім Кардашьян. Фото: Instagram
Кім Кардашьян. Фото: Instagram
Кім Кардашьян. Фото: Instagram

Короткі ноги і обвислі груди: Гола Кім Кардашьян в "шнурку" замість трусів засвітила свою "курагу"

Кім Кардашян знову підірвала Інтернет після того, як хизувалася в ледь помітній нижній білизні для просування останніх речей зі своєї власної колекції SKIMS до Дня святого Валентина. Відповідний пост оприлюднили на порталі "Daily Star". Кім Кардашян продемонструвала свою відому фігуру, демонструючи останні речі зі своєї колекції SKIMS до Дня святого Валентина.