Відомий український телеведучий та зірка романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник показав залаштунки зі зйомок.

Кадрами робочого процесу Григорій Решетник поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 515 тисяч осіб.

На опублікованих кадрах можна побачити, як телеведучий прогулюється засніженим Києвом у супроводі телекамер та знімальної групи. Григорій Решетник спустився вниз по сходах при цьому промовляючи підводку для одного з сюжетів шоу "Холостяк".

Григорій Решетник на зйомках, скріншот
Григорій Решетник на зйомках, скріншот

"Кохання - почуття, яке дає розуміння, що у стосунках усього вистачає. Та чи співпадуть почуття "Холостяка та кожної з дівчат", - зазначив Григорій Решетник у своїй підводці.

Григорій Решетник на зйомках, скріншот
Григорій Решетник на зйомках, скріншот

Для зйомок Григорій Решетник обрав дуже сильний, але стриманий образ. Він одягнув сірі штани, тепле коричневе пальто та чорний шарф. Свій образ телеведучий доповнив білими кросівками.
Варто нагадати, що новий сезон романтичного реаліті "Холостяк" українці побачать вже цієї весни. Цього разу головним героєм став бізнесмен Алекс Топольський.