Популярний український телеведучий, незмінна зірка шоу "Холостяк" Григорій Решетник поділився зі своїми шанувальниками доволі теплим сімейним знімком. На фото можна помітити, що Григорій зробив селфі зі своєю дружиною Христиною, на якому вона продемонструвала свій язик.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Григорія Решетника в мережі Instagram.

Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram
Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram

"А коли чоловік просить дружину сфотографуватися, потрібно обов'язково показати язик, так?!", - запитує Гриша.

Так, на свіжому селфі видно, що парочка не втрачала даремно часу і вирішила попозувати в дзеркалі ліфта. Григорій Решетник зауважив, що вони з Христиною одні в ліфті, дістав смартфон і зробив знімок. Пізніше Григорій опублікував фото в мережі і вирішив запитати і відданих шанувальників, навіщо потрібно демонструвати язик на фото.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Друзі, віддані шанувальники і просто любителі шоу "Холостяк" почали активно коментувати знімок. Ось, що пишуть люди: "Класні, прикольні, чарівні", "Ніби твоя сестра рідна", "Все правильно дружина фліртує, як по іншому?", "З такою опорою вашій дружині і вашим дітям нічого не страшно", "Лапулі".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Григорій Решетник з дружиною наділи вишиванки і потужно підтримали українців: "Ми обов'язково вистоїмо".

Як повідомляв Знай.uа, ведучий шоу "Холостячка" уявив себе могутнім левом, проте українці вирішили інакше: "Мавпочка".

Знай.uа писав, "Холостяк" Алекс Топольський не втримав язика за зубами, зробивши свій вибір: "Вона до тебе повернеться".