Популярний український модельєр Андре Тан вирішив згадати найбільш знакові моменти в його становленні як дизайнера і гуру моди. На сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежать 276 тисяч осіб, з'явилася його нова публікація, присвячена Ukrainian Fashion Week.

"25 років Ukrainian Fashion Week! Чверть століття, яке перевернуло світ української моди. Завдяки Ukrainian Fashion Week з'явилося безліч талановитих дизайнерів. Ми всі пам'ятаємо, як ми починали і підглядали на показах Сергія Бизова, Лілії Пустовіт, Оксани Караванської. Ми пам'ятаємо, як ми у них просилися на стажування. Ми вийшли з конкурсу молодих дизайнерів початку нульових: Лілія Літковська, Ірина коровай, Світлана Бевза, Артем Климчук, ну і звичайно ж ваш покірний слуга - Андре Тан", - згадує він.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Він додав, що Україні є чим похвалитися в модній індустрії.

"Я пишаюся тим, що ми - покоління дизайнерів, яке зараз править балом української фешн-індустрії. Покоління дизайнерів, яке професійно виросло завдяки Українському тижню моди... Повірте мені, я брав участь у багатьох тижнях моди — Паризькій, Гонконзькій, Берлінській, Міланській і я можу сказати з упевненістю, що Українська не відстає, а іноді навіть перевершує всі очікування. Якісна локація, найбільший подіум, бездоганна організація — навіть не всі європейські заходи можуть цим всім похвалитися», - розповів Тан.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Дизайнер також пояснив, чому супроводив пост про моду власним оголеним знімком.

«На обкладинці поста ви бачите фотографію, з якою у мене асоціюється Ukrainian Fashion Week. Тоді, в 2008 році, я зробив колекцію на честь пам'яті Ів Сен Лорана, коли він помер. Замість поклону я сфотографувався в точності як він для реклами свого знаменитого аромату Pour Homme в 1971 році-повністю голий. Цю ідею ми з режисером придумали і здійснили прямо в ніч перед показом», - ділиться Андре Тан.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Багато коментаторів відзначають, що Андре тоді міг похвалитися чудовим тілом.

«А навіщо ти своє обличчя на тіло Шварцнеггера поставив?», - жартує в коментарях відомий ведучий Слава Дьомін.

"А не потрібно заздрити", - відповідає йому на це дизайнер.

"Красиве фото, але труси його б зовсім не зіпсували», "Тан тут крутіше Лорана в 1971, дівчатка погодяться", - коментують інші читачі.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Нагадаємо, раніше модельєр Андре Тан заявив, що сам зміг виділити для себе цілих три види токсичних сосунків.

Як повідомляв портал " Знай.ua", модельєр Андре Тан назвав справжніх "вбивць стилю" для жіночих ніжок: "Вони вкорочують вам..."

Також " Знай.ua " писав, що Світлана Лобода готується збирати стадіони, але не в Україні.