Популярна українська співачка, дружина виконавця Володимира Дантеса, колишня солістка гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва, схоже, дуже ревнива дама. І звичайно, хто б не ревнував, коли твоя кохана людина вирішує "зализатися" з іншою дівчиною просто на сцені, і просто перед твоїми очима.

А сам Володимир Дантес втратив совість (хоч і награно) і взяв у свої руки дівчата з команди "Ліги сміху" і почав зображувати пристрасний поцілунок. Коли Надя спостерігала за цією всією картиною, її обличчя потрібно було тільки бачити.

Про цей випадок нагадав користувач "nadiaxls" в мережі TikTok, опублікувавши відео.

Дантес, скріншот: TikTok
Дантес, скріншот: TikTok

"Я не встигла Катюшу попередити, але у Вови зараз герпес...", - ось так відреагувала на даний випад від чоловіка Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Дантес, скріншот: TikTok
Дантес, скріншот: TikTok

Віддані шанувальники почали активно коментувати відео і навіть розповіли, що це момент з першого випуску 6-го сезону. Також люди зізналися, що перший раз побачили таку ревниву Надю Дорофєєву.

Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok
Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok

Проте нагадаємо, що Надя сама потрапила в скандал після спільної роботи з казахстанським репером Аділем Жалєловим (Скриптонітом), тоді Дантесу писали, що він може втратити дружину Надю, адже трек був не простий, а під назвою "Невеста".

Раніше повідомляли, Надя Дорофєєва відверто розповіла про свою залежність: "Подобається водити пальчиком".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес зізнався, що йому краще без Наді Дорофєєвої: "Можна їсти їжу руками".

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва злила новий трек і закотила вдома "голенькі" танці - поки чоловік на роботі: "Мене качає...".