Катерина Кухар розповіла про те, що її вихованці не можуть взяти участь. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна з суддів популярного проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар часто ділиться з шанувальниками фрагментами свого особистого життя. На її офіційну сторінку в Instagram підписано близько трьохсот двадцяти чотирьох фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

Як відомо Катерина Кухар є директором у Київському хореографічному училищі. 6 лютого жінка опублікувала пост, в якому розповіла про ситуацію з її вихованцями. Вони збиралися на престижному міжнародному конкурсі Tanzolymp, проте в Німеччині посилилися обмеження в рамках карантину.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Після з'ясування можливих перспектив і пошуку рішень стало ясно, що діти будуть мати можливість брати участь в конкурсі онлайн і тільки четверо учнів можуть бути присутніми оффлайн. Ми розуміємо, що глобально ніяк не можна вплинути на обставини і тенденцію змін у світі, але найприкріше в тому, як пояснити це дитині чекав, що готувався і хотів зайняти призове місце", - повідомила Катерина Кухар.

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик з гіркотою розповіла, що у неї "відібрав" цей рік: "довелося розпрощатися..."

Як повідомляв Знай.uа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серцем.

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"