Додаток Tinder заблокувала героя нового документального фільму "Аферист з Тіндер". Про це повідомляє портал Variety.

Шахрая, що фігурує в новому документальному фільмі Netflix "The Tinder Swindler", заблокували в додатку для знайомств.

Передбачається, що Шимон Хают знайомився з жінками в Tinder, перш ніж обдурити їх на мільйони доларів після того, як переконав їх повірити, що його звуть "Саймон Леваєв" і що він син ізраїльського алмазного магната Льва Леваєва.

Представники компанії Tinder повідомили, що провели внутрішнє розслідування і тепер Саймона Леваєва більше немає на платформі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Прем'єра документалки "Аферист з Tinder" відбулася 2 лютого 2022 року і вже доступна до перегляду .Історія розповідає глядачам про самозванця, що видає себе за сина ізраїльського мільярдера Льва Леваєва, який знайомився з дівчатами в Tinder і обіцяв "золоті гори". Але незабаром жертви стикалися з жахливою правдою: все це фейк, а приватні літаки, розкішний образ і п'ятизіркові готелі виявилися лише пасткою.

У якийсь момент чоловік повідомляє, що йому потрібні гроші і його життю загрожує небезпека. C кожним разом цифра збільшувалася.

Нагадаємо, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво нагадав українцям про старенькі Нокіа та проблемні програми: "Сходіть з розуму?"

Також "Знай" писав, самотня Марина Леончук показала чоловіка, який назавжди підкорив її серцее: "Наш мікросвіт". Телеведуча Марина Леончук розлучилася в 2016-му, але серце її назавжди зайняте.

Також ми повідомляли, раніше Харківський Ромео блиснув креативом перед коханою, чоловікам варто повчитися: "Арбузинка, прости мене"