Відома телеведуча програми "Твій день" Руслана Писанка на спектаклі в п'ятницю 4 лютого впала та поламала ногу, від болю жінка втратила свідомість.

Після того, як швидка зреагувала та зробила всі необхідні маніпуляції, жінка вийшла на звязок, та заспокоїла шанувальників. Руслана написала допис у своєму Facebook, враховуючи навалу хвилюючих повідомлень. Вона пояснила, що її життю нічого не загрожує, хоча роботу прийдеться виконувати з лікарняного ліжка.

Руслана Писанка. Фото: Facebook
Руслана Писанка. Фото: Facebook

"На поклоні на нашій виставі "ПОЇЗД "ОДЕСА-МАМА" ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, мабуть, на цей раз вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух і впала", - пояснює актриса. Вона зазначила, що спочатку їй здалося, що ногу просто підвернула, але лікарі констатували факт - перелом зі зміщенням. Жінка готується до операції.

Руслана Писанка. Фото: Facebook
Руслана Писанка. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Руслана пожалілася, що на витяжці, де вона перебуває, нічого цікавого нема, їй дають знеболювальне і вона постійно спить.

"Напевно, через увесь цей стрес, мій організм дав відповідь - вчора піднімалася висока температура та підскочив тиск. І я тому не виходила на зв’язок до вас. На зараз, все це, на щастя, минулось.", - зізнається телеведуча.

Руслана Писанка. Фото: Facebook
Руслана Писанка. Фото: Facebook

Також вона просила не хвилюватися, адже її підтримує чоловік, який знаходиться поруч у лікарні.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман винайшов страву, від якої зойкне навіть Руслана Писанка

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслана Писанка відкрила свої секрети приготування святкової закуски

Також "Знай.ua" писав, що Писанка приготувала м'ясний пиріг та похвалилася досягненням.