Відома українська співачка Наталія Могилевська, яку обожнює не одне покоління українців, продовжує радувати свою величезну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За особистим життям виконавиці стежать 1,3 мільйона чоловік.

Цього разу Могилевська похвалилася афішею свого концерту "Вона", на якій співачка постає в пальто бежевого кольору. Через позу і розміщення напису створюється враження, що крім верхнього одягу на виконавиці більше нічого немає.

"Жінки, дівчата! Чоловіків сюди не кличу. Афіша 1 або 2⁉️ Втомилася вибирати. Впевнена, ви розумієте чому. Який з варіантів афіші мені варто затвердити? Вони відрізняються за змістом, і жінки розуміють, про що я. хоча піарники кажуть, що круті заголовки нам тільки на руку», - поділилася радістю Могилевська.

Скрін, Instagram Могилевська
Скрін, Instagram Могилевська

У коментарях її вітають з успіхом і бажають продовжувати в тому ж дусі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«1! Такі ніжки не можна ховати!", "1, у Вас дуже красиві ноги», «Нереально красива», «Мені подобається 2 Варіант», «2, Очі в очі, як то кажуть», - визнають шанувальники співачки.

Скрін, Instagram Могилевська
Скрін, Instagram Могилевська

"2, ОNA, красиво прощалася з любов'ю", "Треба брати дві!!!! Як тут вибрати???", "Наталія Могилевська - це набагато більше, ніж красиві ніжки! Це глибина!!! Тому однозначно 2, (хоча ніжки, звичайно, шикарні!)", - не вгамовуються шанувальники.

Раніше Знай писав, дочка Олі Полякової Маша довела зірковій мамі, що вона вже доросла: "Нереально красива".

Також ми писали, Тоня Матвієнко з квітами згадала про двох головних янголят - Арсен Мірзоян" в угоду " не входить.

Нагадаємо, Наталя Могилевська побешкетувала на камеру з Олею Поляковою, схопила за найнесподіваніше місце:"як завжди персик".