Стрімінгова платформа Netflix придбала права на показ фільму "Носоріг" режисера Олега Сенцова, в якому йдеться про Україну 1990-х років. Про це стало відомо з повідомлення самого автора стрічки, яке він розмістив на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Netflix придбав права на онлайн показ Rhino/Носоріг», - поділився радістю Сенцов.

Зазначимо, що прем'єра стрічки відбулася восени 2021 року на 78-му Венеціанському кінофестивалі. В українському прокаті фільм має з'явитися з 17 лютого.

Скрін, Facebook Олег Сенцов
Скрін, Facebook Олег Сенцов

Сюжет фільму заснований на реальних подіях і розповідає про життя бандитських угруповань в Україні в 90-х роках.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

«Це суперновость! Вітаємо, Oleg, Serhii і всі причетні!", "Вітаю, дуже круто!! Нових вам вершин і удач! А всім ворогам нехай в носі зачешется", "Коли буде доступний для перегляду? Вже зараз або після прокату в кінотеатрах?", "Привітання, Олег! Нехай так буде з кожною стрічкою"» - пишуть у коментарях до повідомлення українці.

Олег Сенцов, кадр з відео
Олег Сенцов, кадр з відео

"Супер! Але чомусь наші кінотеатри не поспішаю з показами", "Нарешті! А в яких країнах буде доступно в бібліотеці? Тільки в Україні чи всюди?", - цікавляться шанувальники творчості режисера.

Нагадаємо, у колишнього політв'язня Кремля Олега Сенцова народилася дочка: батько показав зворушливі кадри

Як повідомляв Знай.uа, британський режисер Гілліам осоромився на Одеському кінофестивалі: "спасибі, Росія!"

Також портал Знай.uа писав, що Олег Сенцов відмовляється бачитися з дочкою, але аліменти платить: колишня режисера Юлія Бабич розповіла все. Мама-одиначка дала відверте інтерв'ю.