Віра Брежнєва анонсувала шанувальникам пісню українською мовою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, зірка найвідомішого складу колективу "Віагра" Віра Брежнєва любить радувати публіку різноманітними фото і відео з життя на своїй сторінці в соціальних мережах. Зокрема на Instagram пописано понад 11,8 мільйона чоловік, з якими Брежнєва ділиться подробицями свого життя і стилю. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

Шанувальники запитали українську співачку про те, чи планується нові пісні. Віра Брежнєва повідомила, що навесні очікується кілька проектів.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Мені цікаво що ви цікавитеся моєю творчістю. Так би мовити творча вагітність. Навесні будемо радувати, а порадувати буде чим", - повідомила вона.

При цьому на питання, чи є у неї в планах пісня українською мовою, дружина Костянтина Меладзе відповіла ствердно.

"Якраз робимо дещо дуже цікаве",-повідомила вона.

У творчості Брежнєвої є україномовна пісня" Неадкват " на слова Jerry Heil. Однак вона не користується великою популярністю у фанатів.

Раніше Знай писав, Костянтин Меладзе в 40-річчя Віри Брежнєвої згадав найяскравіші моменти кар'єри коханої: "продовжуй сяяти". Як розвивалася кар'єра співачки від групи ВІА Гра до сольного проекту і власного бренду.

Також ми писали, Віра Брежнєва показала свій соковитий арбузик до 40-річчя і навіть Меладзе її не зупинить.

Нагадаємо, дочка Кості Меладзе після "Голос країни" зізналася, що ніяк не відноситься до Віри Брежнєвої.