Біатлоністка Валентина Семеренко
Біатлоністка Валентина Семеренко

Україна "втратила" біатлоністку Валентину Семеренко на Олімпіаді-2022 у Пекіні

Українська біатлоністка Валентина Семеренко зійшла з дистанції під час індивідуальної гонки на зимових Олімпійських іграх-2022 в Пекіні через погане самопочуття. 36-річна спортсменка успішно пройшла два вогневі рубежі, але до третього доїхати не змогла. Валентина Семеренко зійшла з дистанції через стан здоров'я.

Путін на заборонених речовинах, скріншот: YouTube
Путін на заборонених речовинах, скріншот: YouTube

У Лівії затримали "Володимира Путіна" із забороненими речовинами: тепер ним займуться копи

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Управління по боротьбі з наркотиками Лівії сповістило про партію гашишу, із зображенням фото Путіна. Інформація з фотодоказами була оприлюднена на Twitter-сторінці Агентства. У повідомленні йдеться про партію наркотиків розміром 323 пачки. Їх знайшов лівієць і передав поліції. Подія сталася на північному сході Лівії, в Ель-Марджі.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Дантес накинувся на українців через магію, хоча сам навіть будильник поставив

Володимир Дантес розповів про містичні цифри. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі. На початку лютого Дантес опублікував пост, в якому розповів про упередження щодо збігу цифр у датах. Справа в тому, що багато хто вважає що в другий місяць 2022 року в 22:22 багато хто вважав, що слід в цей час загадати бажання.

Мокрий сніг, 24 Канал
Мокрий сніг, 24 Канал

8 лютого в Україну прийде справжня весна - які області поб'ють "плюсові" рекорди

Незважаючи на те, що до головного свята Весни 8 березня залишається ще місяць, схоже, погода вже налаштована дивувати потеплінням. Які сюрпризи готує українцям останній місяць зими і якої погоди очікувати на цьому тижні, дізнавалися Знай.ua.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

Jerry Heil показала, як її пісня зруйнувала молоду пару

Jerry Heil показала скільки людей обожнюють її нову пісню. Дівчина створила справжній хіт, і поділилася радістю з шанувальниками. Співачка розповіла про успіх своєї композиції, її слухають на стрімінгових майданчиках і знімають кавер-відео у TikTok. Зірка вражена і ділиться емоціями.