Відомий український ведучий і актор Юрій Горбунов активно веде свій блог в соцмережі instagram і регулярно радує шанувальників яскравими кадрами. Так, цього разу він показав, як вони з дружиною влаштували романтичні посиденьки на відпочинку у Франції.

Юрій Горбунов і Катя Осадча вирушили на відпочинок до столиці Франції - міста Париж. Подружжя зупинилося в елітному готелі, який знаходиться в будівлі, побудованому за часів Наполеона III і поділилися яскравими знімками з номера.

Осадча і Горбунов. Фото: скріншот youtube
Осадча і Горбунов. Фото: скріншот youtube

Так, подружжя влаштувало романтичні посиденьки з вином, насолоджуючись спільним проведенням часу і розкішшю номера, в якому вони оселилися. У готелі парі не нудно і вони знаходять чим себе зайняти. Втім, судячи зі слів Юрія Горбунова сидіти на місці вони не мають наміру і збираються пройтися по виставках і насолодитися мистецтвом.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

"Той випадок, коли могли б не виходити з номера:) але виставки самі себе не подивляться:)", - підписав публікацію Горбунов.

Шанувальники побажали зірковій парі гарного відпочинку.

"Які молодці!", "Немов сірий вовк дивиться на Червону шапочку", "ви такі класні"," Хороший готель", "відмінного відпочинку!!!", "Зайчики", "це і є 100 щастя", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Катя Осадча захотіла особисто подякувати Горбунова за 5 років шлюбу:"ніколи не нудно разом".

Також ми писали, Аліна Гросу показала Каті Осадчій з чого починалася її зоряна кар'єра.

Нагадаємо, Тіна Кароль відверто зізналася, чому її син не живе в Україні.