Колишня дружина Сергія Шнурова почала зустрічатися з учасником російського шоу «Холостяк», передають місцеві ЗМІ і телеграм-канали.

Як повідомляється, екс-дружина лідера групи "Ленінград" Матильда Шнурова знайшла собі нове захоплення. З Сергієм вони офіційно розлучилися більше трьох років тому. Сам Шнуров знову одружився всього лише через пару місяців після розставання з попередньою дружиною.

Для Матильди період самотності став більш тривалим. Три роки її не бачили з іншими чоловіками.

І ось, нарешті, вона зважилася на нові відносини. За попередньою інформацією, її новим обранцем став колишній учасник шоу "Холостяк" на телеканалі ТНТ, зірковий стоматолог Антон Криворотов.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

До цього Криворотов мав роман з переможницею «Холостяка» Барбарою Піно. Зараз Матильда Шнурова і Антон Криворотов подорожують разом по Сполучених Штатах, і майже перестали приховувати свої стосунки в соцмережах.

Матильда Шнурова
Матильда Шнурова

При цьому вони не коментують чутки і домисли, що виникли навколо їх відносин.

"Начебто він такий симпатичний, а в ній що знайшов...", "Просто вона здається старше нього і дітей він хотів, не виглядають вони разом, суто моя думка», - пишуть в коментарях до повідомлення читачі соцмереж.

Раніше портал Знай писав, Ксенія Собчак захопилася і" втратила "коліно:"була не повністю зібрана". Собчак в норковій шубі блиснула розрізом до пупка і перетворилася на Волочкову.

Також ми повідомляли, що молода дружина 48-річного Сергія Шнурова зробить його татком вчетверте. 31-річна Ольга Абрамова вагітна, що помітили журналісти, поки подружжя шнурових відпочивало на засніжених схилах Куршевеля.

Нагадаємо, раніше Сергій Шнуров написав пісню про Собчак, де натякнув на її зраду чоловікові: "Щілина вузька".