Відомий російський естрадний співак Стас Михайлов має численну армію шанувальників, тому намагається регулярно порадувати їх новим контентом на своїй сторінці в соцмережі instagram. Так, цього разу артист захопив яскравим знімком зі своєю дружиною.

Стас Михайлов поділився новим фото, на якому позує в компанії своєї красуні-дружини Інни Михайлової. Судячи з геолокації пара вирушила на відпочинок в Дубай. Подружжя насолоджується вечірніми прогулянками по мегаполісу і місцевою кухнею.

Стас Михайлов і його дружина Інна
Стас Михайлов і його дружина Інна

Так, на першому фото Стас Михайлов та його дружина позують на тлі елітного бутіка. Музикант постав в стильному піджаку і чорній сорочці, а його дружина в елегантній сукні і з сумочкою напереваги. На другому фото музикант позує вже без дружини в розкішному закладі в очікуванні страви.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нових кадрів і закидали подружжя компліментами, зазначивши, що вони зовсім не виглядають на свій вік і ніби помолодшали.

"Фотографії бомбічні!!! Нереально красиві!!! Вік тепер точно Молодіжний!", "Яка гарна у Стаса дружина! Повинно бути дуже любить і пишається нею", "красиві!!!!", "Все молодше і молодше", "схуд, помолодшав, красень наш улюблений!!!",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Григорій Лепс і Стас Михайлов допомогли Філіпу Кіркорову "забути" про жінок: "не бачив з минулого року".

Також ми писали, Оля Полякова змусила Кіркорова щебетати українською і тепер поїде на Євробачення: "Люблю, твій король".

Нагадаємо, Юхим Шифрін розповів про трагічне кохання молодого Філіпа Кіркорова: коли Пугачової ще не було на горизонті.